Gamersnet.nl

‘GTA 6 verschijnt in 2020 exclusief voor de PlayStation 5’

Volgens een verwijderd Pastebin-bericht zou er enorm veel informatie gelekt zijn over Grand Theft Auto 6. Zo zagen we meer informatie over het verhaal en de map waarin de game zich af zal spelen.

Een anonieme gebruiker plaatste het bericht op Pastebin, maar dit bericht is inmiddels verwijderd. De gebruiker had ingesteld dat het bericht voor een onbeperkte tijd beschikbaar zou zijn, wat wil zeggen dat een dergelijk bericht alleen nog door een werknemer van Pastebin zelf verwijderd kan worden. Wellicht is de informatie in opdracht van Rockstar Games van de website verwijderd.

Gelukkig is de tekst in het bericht bewaard door Dexerto en die website spreekt over het aanwezig zijn van meerdere grotere steden, waartussen spelers kunnen reizen. Liberty City en Vice City zijn volgens de gebruiker twee van de diverse steden. Ook meldt het bericht dat de speler als crimineel zal starten en het doel is om lid te worden van een beruchte bende en zodoende een drugsbaron te worden.

Een eerder Pastebin-bericht omschreef in december van vorig jaar al dat de game zich zal afspelen in Miami en New York. In hetzelfde bericht wist de ontwikkelaar ook al diverse specificaties van de PlayStation 5 te verklappen. Bovendien is te lezen dat GTA 6 een maand lang exclusief op de PlayStation 5 beschikbaar zal zijn. GTA 6 zou rond de feestdagen in 2020 moeten verschijnen.

Rockstar Games heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over de game, dus wellicht kunnen we alles weer met een grote korrel zout nemen. Is GTA 6 aanstaande? Laat ons vooral weten wat jij ervan denkt.