Gamersnet.nl

Prijsvraagvrijdag: win een beeldige buste van Assassin’s Creed!

Iedere vrijdag staat het knusse Gamersnet weer in het teken van Prijsvraagvrijdag, in samenwerking met Ubisoft. Gedurende vierentwintig uur is dit je plekje om een handvol leuke Ubi- en -games te winnen, simpelweg door een reactie achter te laten…

Vandaag is de dag dat Assassin’s Creed 3 Remastered een aangescherpte leap of faith richting de consoles van nu maakt. En ja, uiteraard vieren we ook dat met een wel érg beeldige eigen weggeefactie, rechtstreeks uit de Assassin’s Creed Legacy Collection.

Het betreft deze vrijdag de officiële buste van Connor Kenway (ter waarde van 44,99 euro), onderdeel van de Legacy Collection van Ubi Collectibles.

Heb je nog ruimte voor een iconische Assassin bij jou op de plank of naast de console? Laat het ons gerust weten! Wie weet komen Ubisoft en Gamersnet je binnenkort tegemoet met een leuk presentje…

Meedingen op de prijs van deze week is simpel! Laat een leuke reactie achter op dit bericht en/of de #Prijsvraagvrijdag-tweet op ons Twitter-account en je maakt automatisch kans!