Gamersnet.nl

Eindelijk kan IK voor de tiende keer naar de E3!

Gelukkig ben ik geen fulltime gamejournalist meer, maar laten we voor dit bericht nog heel even doen alsof ik dat wel ben. Weer even een berichtje over de belangrijkste beroepsgroep op aarde:

Kijk, IK heb het me daar leuk gehad tijdens al die E3-belevenissen. IK mocht op exclusieve feestjes komen, IK mocht games spelen die me geen zak interesseerde en daar mocht IK dan over schrijven, zodat IK mijn mening kon verkondigen terwijl de mensen die écht fan waren van die game dat lekker NIET mochten spelen. IK heb Los Angeles gezien, IK heb Afro Jack, Eminem en Martin Garrix van dichtbij gezien, tijdens exorbitante uitgeversfeestjes waarbij IK mezelf gratis mocht volgieten met drank en IK me gratis vol mocht vreten met DUUR eten.

Maar het zat MIJ niet mee… Na negen keer op de E3 te zijn geweest werd MIJ die tiende niet gegund. Bedrijfsbeslommeringen en corona zaten MIJ in de weg waardoor MIJ MIJN tiende E3 werd ontnomen. Ja IK snap hoe jij je voelt. Dat het moeilijk is om geen traantje weg te pinken als je zo leest over MIJN leed. Slava Peter! Slava Peter! Ja terecht ook want IK ben dan ook gamejournalist.

Nou, je kunt de tranen drogen, want IK mag eindelijk voor de tiende keer naar de E3. Eindelijk gerechtigheid, want volgend jaar is er gewoon weer een E3, aldus organisator ESA.

Zal IK nog uitgenodigd worden om games te checken? We gaan het zien, maar IK ben er in ieder geval wel bij :-p.