Gamersnet.nl

<strong>Update:</strong> Nee, de Xbox Series X vliegt niet in de fik


Update: Dit nieuws bleek later te gaan om een trucage van iemand die creatief was met een vape. Zo liet hij het lijken alsof de Xbox Series X (die overigens wél wordt geplaagd door andere problemen) tevens fungeerde als rookmachine. Hoe dan ook, de nieuwe Xbox vliegt niet in brand na een paar uurtjes gamen. Onze excuses voor het overhaast schrijven van dit nieuwsbericht.

Origineel bericht:

Gisteren was de dag er dan eindelijk: De nieuwe generatie Xbox’jes is gearriveerd! De release loopt helaas niet helemaal op rolletjes. Het apparaat is in ieder geval wel on fire, maar dan meer in de letterlijke zin van het woord..

Op social media duiken steeds meer filmpjes en foto’s op van falende apparaten. Het lijkt hier eigenlijk altijd om de Xbox Series X te gaan en niet om z’n kleinere broertje. De gloednieuwe apparaten roken, hebben problemen met de discs en weigeren soms gewoon totaal om nog aan of uit te gaan. Twitteraar Whats Tech heeft hier een leuk draadje van gemaakt.

Het lijkt erop dat de klantenservice van Microsoft het druk gaat krijgen de komende dagen. Tenzij je je Xbox natuurlijk graag gebruikt als schoorsteen, barbecue of gourmetstel.. Dan moet je hem vooral houden.