Gamersnet.nl

Cities: Skylines uitbreiding Sunset Harbor verschijnt 26 maart

De alom geprezen stedenbouwer Cities: Skylines wordt binnenkort van een flinke uitbreiding voorzien. Op donderdag 26 maart verschijnt namelijk Sunset Harbor, tegelijk voor de consoles en pc-versie.

Sunset Harbor draait vooral om maritieme zaken en transport. Zo introduceert de uitbreiding commerciële visserij, inclusief vissersboten en viskwekerijen. Op het gebied van transport voegt Sunset Harbor de nieuwe Intercity Bus Service toe, waarmee je bevolking snel tussen steden kan reizen via de snelweg. Ook komt er een eco-vriendelijke variant in de vorm van een Trolleybus Service en een nieuwe metro-lijn die bovengronds kan rijden.

Heb je meer zin in vervoer door de lucht dan over land? Goed nieuws, want Sunset Harbour voegt ook een nieuwe Passenger Helicopter-service toe. Om de aantrekkelijkheid en entertainment van een stad te vergroten, kan je ook recreatieve vluchten laten uitvoeren door The Aviation Club.

Bekijk hieronder de officiële omschrijving van de belangrijkste elementen uit Sunset Harbor. Check ook zeker de officiële trailer van deze nieuwste Cities: Skylines uitbreiding.