Gamersnet.nl

Games With Gold bevat in september o.a. Prison Architect en LEGO Star Wars

Ook in september kunnen Xbox-gamers weer rekenen op een viertal gratis games bij hun Xbox Live Gold-abonnement. Een wilde greep uit Xbox One en Xbox 360 spellencatalogus is gedurende de maand wederom binnen te halen, waarbij alle vier de games (eventueel middels Backwards Compatibility) speelbaar zijn op Xbox One.

Kopstukken voor de komende maand blijken de Xbox One Edition van indie-simulator Prison Architect en de kindvriendelijke Xbox 360-titel LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

In onderstaande YouTube-video somt Xbox-man Larry “Major Nelson” Hryb nog even op wat er in totaal binnen te halen valt, uiteraard voorzien van het nodige beeldmateriaal.

Als altijd worden de Games with Gold gespreid over de aankomende anderhalve maand. Onderstaande lijstje somt nog even op welke vier titels wanneer te downloaden zijn met Xbox Live Gold.

Games with Gold van september 2018:

  • Prison Architect (van 1 tot 30 september)
  • Livelock (van 16 september tot 15 oktober)
  • LEGO Star Wars III: The Clone Wars (van 1 tot 15 september)
  • SEGA Vintage Collection: Monster World (van 16 tot 30 september
  • Vormt dat een goede maand voor Xbox Live Gold-leden, of had Xbox nog wel een tandje bij mogen zetten met wat grotere of nieuwere titels? Vertel het ons; wij zijn benieuwd naar jouw mening.