Gamersnet.nl

Wat kunnen we verwachten van een nieuwe Xbox? | GamersNET Podcast #26

Vaste kost op je vrijdag; de GamersNET Podcast! In alweer aflevering #26 bespreken onze Peter en Tom hun bewogen week, geven ze aanraders in spellen én speculeren ze volop aan de hand van het laatste nieuws. Wat speelde er de afgelopen zeven dagen het meest? Je hoort het hier…

Zo wil Peter een hartig woordje spreken over het statement van niemand minder dan Michael Pachter, die beweerde dat de nieuwe Xbox vóór PlayStation 5 zal lanceren. Waar of niet, onze hoofdredacteur betwijfelt de stand van zaken (en daarmee vooral games) bij Microsoft enigszins…

Tom haakt verder in op andere beweringen binnen de industrie, waaronder ook die van Xbox-man Phil Spencer zelf. Meer en meer topmensen en analisten lijken heil te zien in het streamen van games uit de cloud, in plaats van afhankelijk van vaste hardware. Is de nieuwe generatie nog wel een echte generatie, of halen we straks álles (waaronder high-end hardware) binnen over de internetkabel?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:

Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!