Gamersnet.nl

Over Battlefield 5 en waarom Xbox kopje onder kan gaan… | GamersNET Podcast #18

Vroeg op de vrijdag, maar desalniettemin een afgeladen GamersNET Podcast voor je trommelvliezen! Onze Peter, Salim en Tom schuiven aan om de achttiende aflevering alweer te voorzien van discussie en duiding. Wat hield en houdt GamersNET vandaag de dag bezig? De heren vertellen er alles over.

Het drietal praat onder meer over legio Battlefield 5-onthullingen die de afgelopen dagen de wereld in geslingerd werden. Maakt het enige hype los op de redactie, of blijven we hangen met wat (wellicht gezonde) scepsis rondom DICE’ en Electronic Arts’ nieuwste pareltje?

Daarnaast sparren de heren ook uitgebreid over de nog altijd relevante console-oorlog tussen Xbox en PlayStation. Het was namelijk, opvallend genoeg, Sony die plots een milde PlayStation 5-aankondiging in het leven riep, wat ons tot speculatie drijft. Wat hebben de twee partijen voor ons, maar vooral tegenover elkaar, in petto?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!