Gamersnet.nl

Bakken met E3-spoilers en ergernissen over ouders | GamersNET Podcast #16

De alom geliefde vrijdag is weer aangebroken en je weekend mag weer feestelijk in worden gewijd met een verse GamersNET Podcast! In deze zestiende aflevering schuiven Peter, Salim en Tom aan om te reageren op en te speculeren over het nieuws van de week, en dat kan haast niet anders dan getekend zijn door E3 2018-geruchten…

Zo trapt Peter onze talkshow af met het heetste nieuws; de mogelijke E3-lek van Walmart Canada, die volgens onze hoofdredacteur roet in het eten heeft gegooid voor ieders E3-ervaring dit jaar. Welke voorspelde games zien we geheid terug, en waar valt nog oeverloos over te twijfelen?

Salim ontfermt zich in de tussentijd over de ouders van jonge gamers. Naar zijn idee zijn leeftijdsclassificaties vandaag de dag hoogst overbodig, maar wat is dan het alternatief? Peter en Tom haken in om te discussiëren over ongeïnteresseerd ouderschap als het aankomt op de game-wereld.

Daarnaast gooit Tom een balletje op over Nintendo Switch Online. De betaalde netwerkdienst staat aanstaande september alweer te verschijnen voor de Nintendo Switch, en dat kan aardig wat (minder fraai) gevolg hebben voor sommige gamers. Het idee is daar, maar biedt Nintendo Switch Online straks genoeg om de gamer te (blijven) binden?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!