Gamersnet.nl

Plattegrond E3 2018 voor exposanten vrijgegeven

Erg sexy is het wellicht nog niet, maar aan de hand van de exposantenplattegrond van E3 2018 weten we in ieder geval wel waar we wie zoal vinden in het Los Angeles Convention Center.

De veranderingen ten opzichte van vorig jaar lijken niet immens. Sony lijkt nog altijd met de grootste beursaanwezigheid te pronken, en veel van de bekende partijen lijken op (grofweg) dezelfde plekken terug te keren.


Opvallender zijn ‘terug van weggeweest’ partijen als Epic Games, die mogelijk E3-aanwezigheid rondom Fortnite: Battle Royale ingeroosterd hebben. Ook lijkt Microsoft veel ruimte ingeleverd te hebben, met slechts een grote Mixer-booth als enige echte aanwezigheid die tot dusver bekendgemaakt is.

Uiteraard gaat het hier nog om een interne plattegrond. De officiële, volledig ingevulde en vaak interactieve floor plan voor bezoekers volgt mogelijk later nog. Tot die tijd wordt het speculeren met de details die hier voorhanden zijn. Wat denk jij dat deze partijen ingepland hebben voor de drukke E3-beurs van 12 tot 14 juni?

[SCREENSHOTS]