Plattegrond E3 2018 voor exposanten vrijgegeven

Erg sexy is het wellicht nog niet, maar aan de hand van de exposantenplattegrond van E3 2018 weten we in ieder geval wel waar we wie zoal vinden in het Los Angeles Convention Center.

De veranderingen ten opzichte van vorig jaar lijken niet immens. Sony lijkt nog altijd met de grootste beursaanwezigheid te pronken, en veel van de bekende partijen lijken op (grofweg) dezelfde plekken terug te keren.


Opvallender zijn ‘terug van weggeweest’ partijen als Epic Games, die mogelijk E3-aanwezigheid rondom Fortnite: Battle Royale ingeroosterd hebben. Ook lijkt Microsoft veel ruimte ingeleverd te hebben, met slechts een grote Mixer-booth als enige echte aanwezigheid die tot dusver bekendgemaakt is.

Uiteraard gaat het hier nog om een interne plattegrond. De officiële, volledig ingevulde en vaak interactieve floor plan voor bezoekers volgt mogelijk later nog. Tot die tijd wordt het speculeren met de details die hier voorhanden zijn. Wat denk jij dat deze partijen ingepland hebben voor de drukke E3-beurs van 12 tot 14 juni?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Tom's avatar

  Ben nu toch wel benieuwd wat Microsoft precies van plan is. Mixer promoten is natuurlijk al sinds vorig jaar een ding, maar het lijkt er nu op alsof ze daadwerkelijk beursruimte opofferen ten opzichte van andere jaren. Gaat dat een soort statement worden, of trekken ze zich echt even terug?

 2.   
  mmx's avatar

  Ik ben ook benieuwd naar Microsoft hoor 🙂 Sony heeft een flinke plaats en Nintendo

 3.   
  Sa.'s avatar

  Tom schreef, "Ben nu toch wel benieuwd wat Microsoft precies van plan is. Mixer promoten is natuurlijk al sinds vorig jaar een ding, maar het lijkt er nu op alsof ze daadwerkelijk beursruimte opofferen ten opzichte van andere jaren. Gaat dat een soort statement worden, of trekken ze zich echt even terug?"

  We. Want. More. Games

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Bekijk het van de zonnige kant. Binnenkort kan je al je xbox exclu.. games spelen met de door iedereen geliefde Duke controller

 5.   
  tranceguy's avatar

  Tom schreef, "Ben nu toch wel benieuwd wat Microsoft precies van plan is. Mixer promoten is natuurlijk al sinds vorig jaar een ding, maar het lijkt er nu op alsof ze daadwerkelijk beursruimte opofferen ten opzichte van andere jaren. Gaat dat een soort statement worden, of trekken ze zich echt even terug?"

  Echt veel opgeofferd hebben ze niet als jekijkt waar ze nu staan en wat voorruimte ze hebben… Dan moet je welmet iets belangrijks/groots komen ook…

 6.   
  tranceguy's avatar

  Vind het schema zelf wanneer wie met zijn conference komt veel interessanter…

 7.   
  Heccer's avatar

  Ben niet meer zo X fan Kan alles op pc spelen ik heb even gekeken op alle 3 de vloeren want dit is niet alles wat we nu zien Maar Xbox is echt slecht vertegenwoordig Ik hoop gewoon dat dit een grap is want dan kan Microsoft gewoon naast de Sega stand gaan staan en stoppen met dit of gewoon is games gaan maken want je kan wel de krachtigste console hebben maar als er niks op uit komt met je enhanced shit blijft het gewoon niks en ze kunnen het niet maken naar de community

 8.   
  Tom's avatar

  Laten we niet vergeten dat Microsoft zich weliswaar ietwat terugtrekt van E3-terrein, maar tegelijkertijd wel een ‘eigen expo’ houdt tegenover het LACC. Het Microsoft Theatre wordt gewoon volledig gedomineerd door Xbox, en genodigden kunnen daar gedurende de beurs langs om hun games te checken, net als EA dat voorgaande jaren deed.

  Bovendien trapt Microsoft weer af met een pre-E3 ‘media briefing’ persconferentie, dus grote kans dat ze op die persconferentie een boel nieuwe IP’s en andere ‘exclusives’ tonen.

 9.   
  Heccer's avatar

  Dat hoop ik echt dat me gamer hartje weer eens gaat kloppen van hun