Gamersnet.nl

Red Dead-speculatie, PlayStation 5 en scepsis voor E3… | GamersNET Podcast #13

We zijn er weer om je vrijdag af te toppen! De werkweek zit erop, en dat betekent een kersverse GamersNET Podcast, de vijftiende alweer! Aan het woord zijn deze week Peter, Amador en Tom, met een uurlang aan discussie en gewauwel over alles wat speelt in de game-wereld…

Onze Peter kan natuurlijk maar niet ophouden over de ijzersterke derde Red Dead Redemption 2 trailer, die ons weer veel mogelijkheid tot speculatie geeft. Wát gaan we precies zien in Rockstars lang verwachte vervolg? De heren gooien een paar balletjes op…

In de tussentijd vraagt Amador zich af wat de PlayStation 5-geruchten allemaal zouden kunnen betekenen voor de komende tijd. Is de tijd voor een nieuwe generatie al angstvallig dichtbij, of wordt het nog even wachten op nieuwe(re) consoles?

En Tom blijft dit jaar thuis voor E3 2018. Om te verklaren waarom zijn belangstelling ietwat ingedaald is, snijdt hij een discussiepunt aan bij de heren. Is de fysieke E3-beurs nog wel helemaal van deze tijd?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!