Gamersnet.nl

Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag

Na platformen als Steam, GOG en later ook Twitch, is het nu Razer die een eigen online verkoopplatform voor games lanceert. De zogenaamde Razer Game Store draait sinds kort in beta-fase en heeft daarmee diens digitale deuren geopend voor gamers om via alweer een nieuwe weg codes voor spellen te verzilveren.

In het specifiek is de Razer Game Store er niet op uit om andere platformen teniet te doen. In tegendeel. Via het browserplatform kopen gamers nog altijd codes voor onder meer Steam en Uplay, zij het dan nu tegen gereduceerd tarief en met meer extraatjes voor de liefhebber.


Door spellen binnen te halen via de Razer Game Store kunnen kopers op wederom een nieuwe manier het eigen zSilver verdienen. Die valuta kan vervolgens weer ingezet worden om nieuwe apparatuur mee te kopen of extra kortingen te scoren. Daarnaast zijn verschillende peripherals van Razer bijtijds in de uitverkoop, en zullen er zo nu en dan exclusieve aanbiedingen voor games passeren.

De keuze voor een eigen game-winkel komt niet geheel als een verrassing. Via diens eigen Cortex-software stelde Razer spelers al in staat om koopjes voor games in de gaten te houden en meldingen te krijgen van interessante uitverkopen. Dat deed Razer tot dusver in samenwerking met allerhande derde retailers. En precies daar wordt nu de middenman weggesneden, om plek te maken voor Razers eigen koopjesplatform.

Om de lancering van de Razer Game Store te vieren zijn momenteel niet alleen meerdere toptitels in de aanbieding (waaronder Assassin’s Creed Origins en Wolfenstein 2: The New Colossus), maar mogen wij namens GamersNET ook nog eens 10 x 10 euro korting verloten voor de online winkel!

Wil je kans maken op een nog voordeligere aankoop? Laat dan van je horen met een leuke reactie onder dit artikel. Welke game zou je bijvoorbeeld willen kopen, of hoe hoop je in de toekomst het tientje te kunnen spenderen? Laat het ons weten, en je dingt automatisch mee!