Gamersnet.nl

Over Far Cry 5 en console-upgrades! | GamersNET Podcast #10

Inmiddels vaste kost voor je vrijdag; de GamersNET Podcast! In alweer de tiende aflevering staan Peter, Daniël en Salim aan het roer om de week in games even flink te bespreken…

Zo bespreekt het drietal de komst van geüpgrade consoles, zoals de Xbox One X en PlayStation 4 Pro en de onduidelijkheid daarachter, en halen de heren het nieuwe Far Cry 5 aan. Is het niet eens tijd om die franchise te vernieuwen, of is het eigenlijk wel goed zo?

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons (podcast@gamersnet.nl) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!