Gamersnet.nl

Eerste trailer voor nieuwe Battlefield game al onderweg

Het is geen geheim dat Electronic Arts en DICE dit najaar met een nieuwe Battlefield-game op de proppen komen. Eerder berichtten we al dat het spel te spelen zal zijn tijdens EA Play, het evenement van ontwikkelaar EA dat gelijktijdig met de E3 wordt georganiseerd. Echter, we hoeven niet zo lang te wachten tot we de eerste beelden van de game zien.

Volgens Randy Evans, Senior Video & Media Director/Editor bij EA, komt de officiële onthulling al binnenkort. Evans, die tevens ook verantwoordelijk is voor de trailers van verschillende franchises, liet middels een tweet weten dat de reveal trailer al onderweg is.


Eerder werd al bekend dat Anthem, een van EA’s paradepaardjes tijdens het vorige EA Play-evenement, vanwege de komst van de nieuwe Battlefield is uitgesteld naar het begin van 2019.

Dit alles laat de kolen van de hypetrain al flink opstoken. Ben jij al toe aan een nieuwe Battlefield game, of ben jij voorlopig nog wel zoet met het in 2016 verschenen Battlefield 1 of het in 2017 verschenen Star Wars: Battlefront 2? Laat het ons weten!