Gamersnet.nl

Ook hardwarefabrikant Corsair onthult nu eigen lijn game-stoelen

Wie op zoek is naar een stoel om comfortabel en langdurig in te gamen, krijgt het meer en meer voor het uitzoeken. Na merken als AKRacing en Speedlink, mengt nu ook hardwarefabrikant Corsair zich in deze bruisende markt. De ‘T1 RACE’ is Corsair eigen poging tot een game-stoel, die meteen in vijf kekke kleurtjes geleverd wordt.


Het onderstel van de stoel is gemaakt van een nylonbasis, waardoor de stoel gemakkelijker over verschillende oppervlakken schijnt te rollen. De zetel zelf laat zich vervolgens vooral uitdossen met PU-leer (polyurethaan gecoat), wat veelal wordt gezien als een van de hoogwaardigere faux leersoorten.

De stoel kan, net als veel andere racefauteuils, in vier verschillende dimensies versteld worden. De achterzijde is 90 graden naar beneden te duwen, terwijl de zit ook nog eens 10 graden te kantelen. Daarbovenop komt een hydraulisch liftje voor de hoogte en uiteraard de mogelijkheid om de armsteunen vrij te verzetten.

Wereldwijd geldt een richtprijs van 349,99 dollar voor de Corsair T1 RACE . Hoeveel de bureaustoel precies dient te kosten in de Benelux over elders in Europa, is vooralsnog niet bekend.

Meer weten over Corsair eerste poging tot een game-stoel? Check de officiële T1 RACE webpagina voor meer informatie én beeldmateriaal van de bureaustoel.