Gamersnet.nl

Eerste DLC-pakket voor Breath of the Wild is The Master Trials; verschijnt deze zomer

Bij een grote game-release hoort vandaag de dag toch ook een groot uitbreidingspakket. En jawel, voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild is het nu zo ver. De game werd bejubeld door liefhebbers en critici, en wordt aanstaande zomer nóg iets groter met de eerste downloadable content: The Master Trials.

Het The Master Trials DLC-pakket staat nog altijd te verschijnen in de zomer van dit jaar, voor 19,99 euro. Die releasedatum stond al eerder vast, maar nu begint de uitbreiding ook meer vorm te krijgen. Nintendo heeft laten weten wát er zoal inbegrepen zit, en zoals de naam al doet vermoeden, is content erop uit het de spelers nog iets moeilijker te maken.


Middels een persbericht onthulde Nintendo alvast wat het bedrijf zoal van plan is met The Master Trails. Enerzijds betreft het een reeks nieuwe beproevingen, maar uiteraard komt het ook neer op veel cosmetische extra’s om Link mee op te dossen. Denk aan referenties naar klassieke Zelda-games Majora’s Mask en Twilight Princess. Al met al klinkt dat als een flink pakket, wat mogelijk weer duizenden spelers terug Hyrule in laat duiken. Dat kan uiteraard op zowel de Nintendo Switch-editie als de Wii U-port. Een specifieke releasedatum laat nog even op zich wachten, voorlopig moeten we het doen met de zomerperiode. Wél staat nu ook vast dat een tweede grote uitbreiding in de winter van 2017 moet volgen.

Loop jij al warm voor The Master Trials in Breath of the Wild? Check dan ook vooral de onderstaande screenshots van de DLC, die Nintendo in het persbericht rondstuurde, om jezelf helemaal lekker te maken:

[SCREENSHOTS]