Gamersnet.nl

The Witcher 3-ontwikkelaar houdt van Horizon: Zero Dawn; Sony van Zelda

De onderlinge concurrentie die conglomeraten van uitgevers uitvechten als het om AAA-games gaat, ruilen ontwikkelaars in voor liefde, want Horizon: Zero Dawn wordt door onder andere CD Projekt RED (The Witcher 3: Wild Hunt) geroemd, terwijl Sony PlayStation op zijn beurt The Legend of Zelda: Breath of the Wild geweldig vindt.

Twitter is hierin het ultieme medium om te laten zien dat je als ontwikkelaar op een aankomende topper zit te wachten. In onderstaande tweet feliciteert CD Projekt RED het team van Guerrilla met Horizon: Zero Dawn en doet dit met een leuke tekening. Maar ook Hideo Kojima is in de weer met de PlayStation 4-exclusive alsook Paul Rustchynsky (DriveClub, MotorStorm).

Daarnaast tweet Sony PlayStation UK een felicitatie richting Nintendo met de launch van de Switch en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Wij vinden dat de onderlinge concurrentie op deze manier bevochten moet worden, niet met moddergooien, maar met complimenten. We hebben allemaal liefde voor games! Hoe denk jij erover?