Gamersnet.nl

South Park: The Fractured But Whole uitgesteld naar volgend jaar

Veel mensen kijken uit naar South Park: The Fractured But Whole, maar voor hen is er slecht nieuws: de game moest eigenlijk in december verschijnen, maar is uitgesteld naar volgend jaar. Er is nog geen definitieve releasedatum bekendgemaakt, maar wel zegt uitgever Ubisoft dat de nieuwe South Park-game in het eerste kwartaal zal verschijnen.

South Park: The Fractured But Whole will now launch on Xbox One, Playstation 4 and PC, calendar Q1 2017. The development team wants to make sure the game experience meets the high expectations of fans and the additional time will help them achieve this goal.
De reden voor het uitstel is dus dat de game nog wat extra ontwikkeltijd nodig heeft om de verwachtingen van de fans waar te maken.

Het uitstel is wel enigszins verrassend: op Gamescom vorige maand leek alles van een leien dakje te gaan, en onlangs werd ook de Nosulus Rift aangekondigd, een gadget waarmee de vele scheetgrappen in South Park: The Fractured But Whole worden voorzien van een levensechte ruftgeur. Maar wellicht is de extra ontwikkeltijd juist wel bedoeld om de Nosulus Rift-ervaring te polijsten.

South Park: The Fractured But Whole komt uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.