South Park: The Fractured But Whole uitgesteld naar volgend jaar

Veel mensen kijken uit naar South Park: The Fractured But Whole, maar voor hen is er slecht nieuws: de game moest eigenlijk in december verschijnen, maar is uitgesteld naar volgend jaar. Er is nog geen definitieve releasedatum bekendgemaakt, maar wel zegt uitgever Ubisoft dat de nieuwe South Park-game in het eerste kwartaal zal verschijnen.

South Park: The Fractured But Whole will now launch on Xbox One, Playstation 4 and PC, calendar Q1 2017. The development team wants to make sure the game experience meets the high expectations of fans and the additional time will help them achieve this goal.
De reden voor het uitstel is dus dat de game nog wat extra ontwikkeltijd nodig heeft om de verwachtingen van de fans waar te maken.

Het uitstel is wel enigszins verrassend: op Gamescom vorige maand leek alles van een leien dakje te gaan, en onlangs werd ook de Nosulus Rift aangekondigd, een gadget waarmee de vele scheetgrappen in South Park: The Fractured But Whole worden voorzien van een levensechte ruftgeur. Maar wellicht is de extra ontwikkeltijd juist wel bedoeld om de Nosulus Rift-ervaring te polijsten.

South Park: The Fractured But Whole komt uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  djonnieboy97's avatar

  Neeeeeeeeee ๐Ÿ™

 2.   
  nielsiebro's avatar

  NEEEEEEEEEE DE ENIGE GAME DIT JAAR WAAR IK ENORM OP UIT KEEK ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

 3.   
  jelte23's avatar

  Ja het is balen, maar aan de andere kant heb je nu nog 60 euro die je aan een andere game kan besteden, aangezien er nog vele toffe games komen eind dit jaar. Want tegen de tijd dat dit spel dan wel komt heb je al lang die 60 euro weer verdient.

 4.   
  Kardinalus's avatar

  Jammer. Idd de enige console game waar ik naar uitkeek dit jaar…

 5.   
  bramuige125's avatar

  mooi misschien dat ik dan wel geld heb ๐Ÿ˜›

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”jelte23″ schreef, "Ja het is balen, maar aan de andere kant heb je nu nog 60 euro die je aan een andere game kan besteden, aangezien er nog vele toffe games komen eind dit jaar. Want tegen de tijd dat dit spel dan wel komt heb je al lang die 60 euro weer verdient."

  Lol ik heb die 60 euro al uitgegeven toen ik de game preorde…uhm NEE, technisch gezien al kocht digitaal via en op PSN STORE aannemend dat het in December uitgebracht werd.

 7.   
  Ralph P Scene's avatar

  Jammer keek erg uit naar de game maar aan de andere kant, kunnen ze de game nu beter afwerken en leveren met minder bugs.

 8.   
  Bram_M99's avatar

  Dat is heel teleurstellend…

 9.   
  H4RDSTYLE's avatar

  DutchGamer-W-“][quote=”jelte23 schreef, "Ja het is balen, maar aan de andere kant heb je nu nog 60 euro die je aan een andere game kan besteden, aangezien er nog vele toffe games komen eind dit jaar. Want tegen de tijd dat dit spel dan wel komt heb je al lang die 60 euro weer verdient."

  Lol ik heb die 60 euro al uitgegeven toen ik de game preorde…uhm NEE, technisch gezien al kocht digitaal via en op PSN STORE aannemend dat het in December uitgebracht werd.[/quote]

  Dat krijg je met preorders. Uitstel of veelal teleurstellingen.

 10.   
  jelte23's avatar

  Ik preorder daarom altijd bij gamemania, dan hoef je nog niets te betalen en kan je altijd nog je preorder annuleren. Verder vind ik physical copies het leukst om te kopen.

 11.   
  MaTriXX's avatar

  Tja met titels als Watch Dogs 2 en The Ezio Trilogy verwacht ik ook niet anders.

 12.   
  Thijs.'s avatar

  als de game het nodig heeft wil ik nog best even wachten

 13.   
  zowilco's avatar

  ik heb hem al facking gepreoder das leuk als dit ook de eerste keer dat ik da doe en de laatste