Gamersnet.nl

PlayStation Plus-games van september 2016 zijn o.a. Lords of the Fallen en Journey

De laatste dag van augustus is alweer bijna aan zijn einde en dus is het hoog tijd dat de PlayStation Plus-games van september worden onthuld. Zojuist heeft Sony dit dan ook gedaan en zoals gebruikelijk staan PlayStation Plus-abonnees weer zes gratis games te wachten.

PlayStation 4-eigenaren kunnen zich door het Dark Souls-achtige Lords of the Fallen heen gaan worstelen, terwijl ze (daarna) heerlijk kunnen ontspannen in het zanderige Journey. Met dank aan het Cross-Buy-principe kunnen PS4-bezitters daarnaast ook nog eens Badland aan hun catalogus toevoegen.

Voor PlayStation 3-bezitters met een Plus-abonnement is het in september is het helemaal feest, want zij kunnen ditmaal maar liefst vier titels gratis downloaden. Naast Journey en Badland kan je op je PS3 aan de slag met het mysterieuze puzzelspel Datura en met Prince of Persia: The Forgotten Sands. Tot slot kunnen PlayStation Vita-eigenaren hun handheld onder het stof vandaan halen om Badland en de visual novel Amnesia: Memories aan hun catalogus toe te voegen.

De PlayStation Plus-games van september zijn vanaf volgende week dinsdag, 6 september, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van augustus aan je bibliotheek toevoegen.