Gamersnet.nl

Zijn dit de beelden van een PlayStation 4 Slim?

Op 7 september heeft Sony een evenement gepland in New York. Het is niet bekend wat Sony tijdens dit evenement zal bespreken, maar veel mensen zetten in op meer details over de PlayStation Neo, de console die het moet gaan opnemen tegen de nieuwe Xbox One S. Opgedoken foto’s suggereren echter dat er misschien ook nieuws naar buiten gebracht zal worden over een ‘Slim’-variant van de PlayStation 4.

Er zijn namelijk foto’s opgedoken van wat lijkt niet een nieuwe console, maar een verkleinde PlayStation 4. Volledige zekerheid is er niet, hoewel de beelden vanuit verschillende bronnen het web op stromen en van behoorlijk overtuigende kwaliteit zijn. De verschillen met de originele console zijn in ieder geval dat er fysieke knoppen aangebracht zijn, een wijziging op de hardware die wij ook in de levenscyclus van de PlayStation 3 hebben teruggezien. Verder heeft de console volgens de geruchten een 500GB hard drive, waarbij het vermoeden is dat deze makkelijk te vervangen is voor meer opslag.

Het lijkt gek dat Sony zo kort voor geruchten van een nieuw systeem ook een afgeslankte console zou uitbrengen, maar wellicht zal een goedkopere variant consumenten een betere keus bieden als het gaat om het aanschaffen van een systeem. Wat zijn jouw gedachten over het beeldmateriaal?

[/img]