Gamersnet.nl

Verkoop PlayStation Camera en Move explodeert na details PlayStation VR

Deze week maakte Sony Computer Entertainment de prijs en releasedatum, laatste design en specificaties en games bekend van PlayStation VR, de virtual reality-bril van het Japanse bedrijf. De losse verkoop van het apparaat gaat 399 euro kosten, maar daar zit de PlayStation Camera die benodigd is niet bij, alsmede de optionele PlayStation Move.

Sinds de aankondiging van al deze details is de verkoop van de PlayStation Camera, Move en het Move oplaadstation explosief gestegen bij Amazon, met respectievelijk 975 procent, 305 procent en 346 procent. Het lijkt er echter op dat er momenteel nog geen voorraadproblemen zijn, aangezien de Camera bij veel PlayStation 4-bundels niet bij inbegrepen zat en de verkoop van Move altijd al achterbleef.

The increase in the sales of PS4 cameras is 975 per cent, while Move sales are up by 305 per cent. And let’s not forget the PlayStation Move charging stations. Sales of that little gizmo are up by 346 per cent.
Zo te merken zorgt PlayStation VR al voor wat beweging in het kamp van PlayStation, dus we zijn heel benieuwd wat virtual reality dit jaar met gaming gaat doen. Heb jij PlayStation VR al van een pre-order voorzien?