Gamersnet.nl

Nieuwe geruchten over Call of Duty en andere Activision-games verschenen

Eerder verschenen er geruchten dat de nieuwe Call of Duty een vervolg zou worden op Ghosts. Echter, een bron die dicht bij uitgever Activision lijkt te staan, heeft een stroom aan geruchten over dat bedrijf naar buiten gebracht. Zo zou de nieuwe Call of Duty de titel Bloodlines gaan heten, en komt die deze herfst uit.

Hoewel we geruchten als dit altijd met een korrel zout moeten nemen, zou deze titel erop kunnen duiden dat ook Call of Duty weer terug naar het verleden gaat. Met de sterke geruchten dat Battlefield 5 zich af zal spelen in de Eerste Wereldoorlog, lijkt het dus niet ondenkbaar dat ook Call of Duty de geschiedenis weer gaat verkennen.

Maar dit zijn niet de enige geruchten die over Activision zijn verschenen. Er lijkt bijvoorbeeld ook een nieuwe Skylanders aan te komen. Een opvallendere titel is wellicht Spiderman: The First Avenger. Dat lijkt een vreemde keuze, aangezien Captain America: The First Avenger óók al bestaat. Het kan natuurlijk ook gaan om een werktitel – of om een regelrechte leugen. Daaruit blijkt nog maar eens dat een korreltje zout hier op zijn plaats is.

Ten slotte lijkt er eind volgend jaar een nieuwe uitbreiding voor Destiny uit te komen: Beyond Destiny. Ontwikkelaar Bungie peilde onlangs echter de interesse die gamers nog in Destiny hadden. Mocht het antwoord van die poll dus negatief uitvallen, zou het kunnen dat die expansion er nooit komt.

Van welke geruchten willen jullie het liefst dat ze waar zijn? Laat het ons weten in de reacties!