Nieuwe geruchten over Call of Duty en andere Activision-games verschenen

Eerder verschenen er geruchten dat de nieuwe Call of Duty een vervolg zou worden op Ghosts. Echter, een bron die dicht bij uitgever Activision lijkt te staan, heeft een stroom aan geruchten over dat bedrijf naar buiten gebracht. Zo zou de nieuwe Call of Duty de titel Bloodlines gaan heten, en komt die deze herfst uit.

Hoewel we geruchten als dit altijd met een korrel zout moeten nemen, zou deze titel erop kunnen duiden dat ook Call of Duty weer terug naar het verleden gaat. Met de sterke geruchten dat Battlefield 5 zich af zal spelen in de Eerste Wereldoorlog, lijkt het dus niet ondenkbaar dat ook Call of Duty de geschiedenis weer gaat verkennen.

Maar dit zijn niet de enige geruchten die over Activision zijn verschenen. Er lijkt bijvoorbeeld ook een nieuwe Skylanders aan te komen. Een opvallendere titel is wellicht Spiderman: The First Avenger. Dat lijkt een vreemde keuze, aangezien Captain America: The First Avenger óók al bestaat. Het kan natuurlijk ook gaan om een werktitel – of om een regelrechte leugen. Daaruit blijkt nog maar eens dat een korreltje zout hier op zijn plaats is.

Ten slotte lijkt er eind volgend jaar een nieuwe uitbreiding voor Destiny uit te komen: Beyond Destiny. Ontwikkelaar Bungie peilde onlangs echter de interesse die gamers nog in Destiny hadden. Mocht het antwoord van die poll dus negatief uitvallen, zou het kunnen dat die expansion er nooit komt.

Van welke geruchten willen jullie het liefst dat ze waar zijn? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Downzilla's avatar

  Eind volgend jaar nog een dlc voor destiny? dat is nog anderhalf jaar, duurt best lang dan.

 2.   
  Throbert's avatar

  Deze leaker heeft ook heel veel andere dingen geleaked die waar bleken te zijn. Dus CoD: Bloodline zou de redding van de serie kunnen worden

 3.   
  PaNNa's avatar

  Een hele kleine opluchting bij mij dat dit waarschijnlijk niet Ghosts 2 zal zijn 😆

 4.   
  Moodey's avatar

  Vind bloodline wel een overused titel.

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Moodey schreef, "Vind bloodline wel een overused titel. "

  Call of Duty staat sowieso niet bekend als de meest originele franchise 😛

 6.   
  Nitrix31's avatar

  Het zal de Call of Duty serie goed doen weer een tijdje in het verleden te hangen. WW1 lijkt me helemaal geen verkeerd idee. Volgens mij zag je in het verleden erg veel bolt-action rifle only servers, dit was niet zonder reden. Killen moet op basis van skill! Niet op basis van stom geluk door een futuristische MG rond een hoek te sprayen.

  Hoewel ik MW1, MW2 en Black Ops 1 de beste COD games vond (had vooral te maken met de vernieuwende slag) moet ik zeggen dat ik COD graag weer terug zie gaan naar het verleden. Een WW1 of WW2 game zonder al te veel perks, killstreaks en andere ongein.

 7.   
  Throbert's avatar

  Of Bloodline kan WW1, WW2 en Vietnam War bevatten? Dat zou heel ziek zijn

 8.   
  iDraxo's avatar

  tis toch gekkegeit!

 9.   
  TinusGN's avatar

  Ik wil nog wel een vervolg op modernwarfare maar terug in de tijd lijkt me ook wel leuk, (pls geen wwII, dan wordt ’t zo’n Nazi-shooter ding).

 10.   
  Hillianii's avatar

  Ben benieuwd, als het maar geen Ghost 2 wordt…

 11.   
  FireBallz's avatar

  ik hoop zeker op een Call of Duty of Battlefield uit WO1. Gewoon lekker knallen met oude wapens, en geen bullshit zoals de Exo-Suit of Specialists of zo iets. Ook zou het mooi zijn als er alleen een UAV, Ballistic Vests of andere airdrops als scorestreaks in zitten.

 12.   
  Mark89NL's avatar

  Alleen in de nieuwe Call of Duty geen Uav dat maakt spel wel wat moeilijker vind ik