Gamersnet.nl

Ik speel nog wel eens op mijn PlayStation 3 of Xbox 360 – GN Poll

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Met september gaat het gameseizoen traditioneel van start en dit jaar worden we direct overladen met grote releases. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Mad Max en FIFA 16; het is maar een selectie van de games die deze maand zijn verschenen. Een onverdeelde favoriet was er ditmaal niet en zo kon iedere game wel op een aantal stemmen rekenen. Een greep uit jullie reacties:

Gamerfriend01:

Mad Max!! Gewoon wat hersenloos knallen en wat door de woestijn scheuren met je auto, want daarom game ik, niet om een moeilijk verhaal te volgen, maar gewoon om je te vermaken. Be Mad!!
Basman01:
Dit wordt voor mij weer: September maand, FIFA maand. Ik ben erg benieuwd hoe dit deel speelt, zeker omdat dit een game serie is die ik altijd het seizoen vol game
Bram_M99:
Voor mij word het Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Dit is mijn eerste game in de reeks en tot nu toe: Heerlijk! Echt een toffe game, hoe het in elkaar zit qua actie en toch humor vind ik zo leuk gedaan! Verder kijk ik deze maand niet echt ergens naar uit. 🙂
Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren.


Nieuwe stelling
Hoewel er nog altijd games voor de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen, begint de vorige generatie langzamerhand zijn laatste adem uit te blazen. Zo werd bijvoorbeeld de last-gen-editie van Mortal Kombat X na het nodige uitstel geannuleerd en is de campaign van Call of Duty: Black Ops 3 niet beschikbaar voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versie. Wij vragen ons dan ook af of jullie nog wel eens op de PlayStation 3 of Xbox 360 gamen en de stelling van deze maand luidt daarom als volgt:

Ik speel nog wel eens op mijn PlayStation 3 of Xbox 360.

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.