Gamersnet.nl

Age of Empires 2 krijgt een nieuwe uitbreiding

Gisteren was het twee jaar geleden dat Age of Empires II HD op Steam kwam. Het origineel is ondertussen al zestien jaar oud, maar de ontwikkelaar van de HD-versie is nog niet klaar. Zo werkten de ontwikkelaars in 2013 samen met de makers van de mod voor Age of Empires 2: The Conquerors Expansion, Forgotten Empires om The Forgotten naar de HD-versie te brengen.

I am extremely excited to reveal that we’ll be working with the Forgotten Empires team to formally bring a new expansion to the Age of Empires franchise later this year.
Nu heeft Ryan Chaply, producent van het spel, om de verjaardag te vieren een tekst geplaatst op Steam waarin hij aankondigd dat er nogmaals samen gewerkt wordt met het team van The Forgotten om opnieuw een uitbreiding naar het spel te brengen.

[SCREENSHOTS]
Chaply geeft nog geen naam vrij, maar wel een kleine teaser naar één van de nieuwe units die het spel zal krijgen, zoals te zien is op het plaatje hierboven. Ook nieuwe beschavingen, campagnes en modi om te spelen zullen hun weg vinden naar de nieuwe uitbreiding. De eerste nieuwe beschaving zal spoedig worden aangekondigd.