Gamersnet.nl

Battlefield site lekt veel info over onaangekondigde Battlefield: Hardline

Dat Visceral Games met een Battlefield-game bezig is mag geen nieuws meer genoemd worden. Ook de geruchten over een Battlefield-titel met politie in de hoofdrol zijn ons welbekend. Eén en één is twee toch? Dat gezegde slaat in ieder geval steeds meer op beide nieuwtjes, want een groot lek van de Battlefield-site verzekerd ons dat Battlefield: Hardline in aantocht is. Een logo, artwork en nog veel meer is vandaag door internetspeurneuzen op de site van de franchise gevonden.

Zelfs een heel set icoontjes werd aangetroffen en als we naar het design kijken valt niet meer te ontkennen dat politie echt een hoofdrol in Battlefield: Hardline gaat spelen. Neem trouwens ook eens een kijkje op het Twitter-account van Battlefield Daily, want daar zijn nog veel meer gelekte plaatjes te vinden. Onder andere de wapens en voertuigen lijken al bekend te zijn.

Ook informatie over de platformen waar de nog niet aangekondigde Battlefield-game op zal moeten verschijnen is gelekt en het lijkt er op dat het om een cross-gen game gaat. Battlefield: Hardline zal dus verschijnen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Het wachten is nu nog op de officiële aankondiging.