Gamersnet.nl

GN Poll: De E3 was…

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

We worden de laatste jaren doodgegooid met DLC. Vrijwel elke game – groot of klein – wordt na de release voorzien van extra content en daar moet je regelmatig de portemonnee voor trekken. Echter, wij waren benieuwd hoe vaak jullie gamers bereid zijn om ook daadwerkelijk te betalen voor deze in-game spulletjes. Vul je regelmatig je digitale portemonnee aan, koop je alleen de DLC van je favoriete spellen of weiger je geld te betalen voor dit soort content? We vroegen het jullie via de poll en uit de uitslag blijkt dat jullie niet zo happig zijn op DLC. Het grootste deel van de stemmers koopt slechts één keer per jaar DLC en ruim één op de vier bezoekers koopt zelfs nooit extra content! Een greep uit jullie reacties:

fdennis:

Ik heb tot nu toe 2x een premium editie van Battlefield ( 3 en 4 ) aangeschaft en 1x een elite versie van CoD. Waarin je dus alle Dlc kreeg. En voor NFS Most Wanted een dlc pack voor aangeschaft. Oja en Just Cause 2 heb ik ook alle dlc. Maar ik moet zeggen op Just Cause 2 dlc na. Heeft de Dlc mij altijd teleurgesteld. De mappacks van CoD en Battlefield voelen zo goedkoop aan. Ook als je nu weer kijkt naar de mappacks van Bf4. China rising had iedereen al die de game pre ordert. Second assault is goedkoop scoren met ouwe maps van Bf3. Met slechts enkele nieuwe features. En Naval strike is gewoon totaal niet mijn ding. Daarom twijfel ik tegenwoordig ook heel erg om überhaupt nog extra dlc aan te schaffen voor een game die ik tof vind.
Leukste:
Zelden tot nooit. Heb de Season Pass van Killzone: SF gekocht omdat ik dat een toegevoegde waarde vond hebben voor mijn MP. Voor de rest “koop” ik alleen dlc bij aanschaf van de pre-order Limited Editions die koop. Dan zit er vaak al dlc bij inbegrepen. Mogen jullie zeggen of die dlc dan wel of niet is gekocht, dan wel bij de prijs van de Limited Edition is inbegrepen.
Jerry97:
Ik heb nog nooit een DLC gekocht. De enigste DLC die ik wilde kopen was die van the last of us, maar ik was blut. Ik vind dat veel DLC’s niet echt iets speciaals toevoegen. Zoals de DLC’s van call of duty. Het enigste wat je dan krijgt zijn nieuwe camo’s en nieuwe maps. Ik vind dat dat zonde van je geld is.
Check CrewGrounds voor de meningen van de GamersNET-redacteuren.


Nieuwe stelling
Of de E3 dit jaar echt geweldig was, daar valt over te twisten. Desalniettemin hebben we flink wat grote verrassingen gezien! Niet alleen Sony en Microsoft kwamen met enkele indrukwekkende titels, ook Nintendo bewees dat het nog steeds de kracht heeft om creatieve games te maken. Maar waren al deze verrassingen en toffe spellen genoeg om de E3 voor jou tot een succes te maken? Laat het ons weten door te stemmen op de poll van deze maand:

De E3 was…

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.