Gamersnet.nl

PlayStation Plus-content van maart bevat Dead Nation (PS4), Tomb Raider en meer

Eerder deze maand bereikte ons al het gerucht dat de PlayStation Plus-update van maart ons onder andere Dead Nation voor de PlayStation 4 en Tomb Raider voor de PlayStation 3 zou brengen en dit gerucht is nu eindelijk waarheid gebleken. Sony heeft zojuist via de PlayStation Blog namelijk alle PlayStation Plus-content van de maand maart onthuld en dit komt exact overeen met de eerder gelekte informatie.

Dit betekent dat PlayStation 4-bezitters met een PlayStation Plus-abonnee vanaf volgende week gratis aan de slag kunnen met de Apocalypse Edition van Dead Nation. Deze game van Resogun-ontwikkelaar Housemarque verscheen eerder al voor de PlayStation 3 en is nu dus, inclusief de ‘Road to Devastation’-uitbreiding, omgezet naar Sony’s nieuwste console.

PlayStation 3-gamers kunnen daarnaast aan de slag met de vorig jaar verschenen en destijds geprezen reboot van Tomb Raider. Ook de goed ontvangen indiegame Brothers A Tale of Two Sons wordt volgende week aan de Instant Game Collection toegevoegd. Tot slot zijn er natuurlijk ook nog twee games die PlayStation Plus-abonnees in maart gratis op de Vita kunnen spelen en dat zijn de tower defence-game Pixeljunk Monsters Ultimate HD en het braintraining-spel Smart As…

Alle vijf de games worden volgende week, op 5 maart, toegevoegd aan de Instant Game Collection van PlayStation Plus en dat betekent dat er ook weer enkele games uit deze collectie verdwijnen:

Games verwijderd uit de Instant Game Collection per 5 maart:
– Outlast (PlayStation 4)
– Metro Last Light (PlayStation 3)
– Guacamelee! (PlayStation 3/Vita)
– Dynasty Warriors Next (PS Vita)
– ModNation Racers Road Trip (PS Vita)
Games toegevoegd aan de Instant Game Collection per 5 maart:
– Dead Nation Apocalypse Edition (PlayStation 4)
– Tomb Raider (PlayStation 3)
– Brothers A Tale of Two Sons (PlayStation 3)
– Pixeljunk Monsters Ultimate HD (PS Vita)
– Smart As… (PS Vita)