PlayStation Plus-content van maart bevat Dead Nation (PS4), Tomb Raider en meer

Eerder deze maand bereikte ons al het gerucht dat de PlayStation Plus-update van maart ons onder andere Dead Nation voor de PlayStation 4 en Tomb Raider voor de PlayStation 3 zou brengen en dit gerucht is nu eindelijk waarheid gebleken. Sony heeft zojuist via de PlayStation Blog namelijk alle PlayStation Plus-content van de maand maart onthuld en dit komt exact overeen met de eerder gelekte informatie.

Dit betekent dat PlayStation 4-bezitters met een PlayStation Plus-abonnee vanaf volgende week gratis aan de slag kunnen met de Apocalypse Edition van Dead Nation. Deze game van Resogun-ontwikkelaar Housemarque verscheen eerder al voor de PlayStation 3 en is nu dus, inclusief de ‘Road to Devastation’-uitbreiding, omgezet naar Sony’s nieuwste console.

PlayStation 3-gamers kunnen daarnaast aan de slag met de vorig jaar verschenen en destijds geprezen reboot van Tomb Raider. Ook de goed ontvangen indiegame Brothers A Tale of Two Sons wordt volgende week aan de Instant Game Collection toegevoegd. Tot slot zijn er natuurlijk ook nog twee games die PlayStation Plus-abonnees in maart gratis op de Vita kunnen spelen en dat zijn de tower defence-game Pixeljunk Monsters Ultimate HD en het braintraining-spel Smart As…

Alle vijf de games worden volgende week, op 5 maart, toegevoegd aan de Instant Game Collection van PlayStation Plus en dat betekent dat er ook weer enkele games uit deze collectie verdwijnen:

Games verwijderd uit de Instant Game Collection per 5 maart:
– Outlast (PlayStation 4)
– Metro Last Light (PlayStation 3)
– Guacamelee! (PlayStation 3/Vita)
– Dynasty Warriors Next (PS Vita)
– ModNation Racers Road Trip (PS Vita)
Games toegevoegd aan de Instant Game Collection per 5 maart:
– Dead Nation Apocalypse Edition (PlayStation 4)
– Tomb Raider (PlayStation 3)
– Brothers A Tale of Two Sons (PlayStation 3)
– Pixeljunk Monsters Ultimate HD (PS Vita)
– Smart As… (PS Vita)

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Vooral met Tomb Raider ben ik erg blij! 🙂 Dead Nation al gespeeld op de PS3 (destijds gratis gekregen na de PSN-storing), maar zal ik wellicht nog een keer in coop spelen op de PS4. Daarnaast lijkt die Pixeljunk-game me ook best tof voor de Vita, Smart As… heb ik wel al.

  2.   
    fdennis's avatar

    Dramatische plus maand. Tomb Raider had ik helaas al gekocht. Vond het echt zonde van mijn geld. En Dead Nation had ik des tijds gratis gekregen via die storing op PSN. Dus die game ken ik ook al:(. Ben wel benieuwd of die grafisch beter is dan de ps3 versie. Aangezien het een topdown shooter is, verwacht er grafisch weinig verschil te zien.

  3.   
    assassin_MKA's avatar

    Vonden jullie Dead Nation leuk dan? Ik heb het nooit gespeeld.

  4.   
    R1chardTM's avatar

    Nice, wou Tomb Raider aanschaffen. Is nu niet meer nodig. 🙂

  5.   
    Alias's avatar

    Tomb Raider is een prachtgame zeker het spelen waard. 🙂

  6.   
    G-6's avatar

    Goed dat ik Tomb Raider nog niet gekocht heb, toen het spel uitkwam verwachte ik al een beetje dat ie op PS+ zou verschijnen.

    Als je een beetje in de gaten houd welke spellen er op PS+ verschijnen kun je een inschatting maken welke games er nog meer komen.

  7.   
    Shatish_s's avatar

    Ben blij met tombraider. Benieuwd naar dead nation.

  8.   
    Goldcobra's avatar

    fdennis schreef, "Dramatische plus maand. Tomb Raider had ik helaas al gekocht. Vond het echt zonde van mijn geld. En Dead Nation had ik des tijds gratis gekregen via die storing op PSN. Dus die game ken ik ook al:(. Ben wel benieuwd of die grafisch beter is dan de ps3 versie. Aangezien het een topdown shooter is, verwacht er grafisch weinig verschil te zien."

    Tja, vorig jaar zaten er 3 maanden achter elkaar geen game bij die ik niet had. Zo werkt het nu eenmaal 🙁

  9.   
    Leukste's avatar

    Nou dat wordt weer wat ruimte vrij maken op mijn PS3 harde schijf voor Tomb Raider. Had de game nog niet, dus voor mij een grote (financiële) meevaller.

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    fdennis schreef, "Dramatische plus maand. Tomb Raider had ik helaas al gekocht. Vond het echt zonde van mijn geld. En Dead Nation had ik des tijds gratis gekregen via die storing op PSN. Dus die game ken ik ook al:(. Ben wel benieuwd of die grafisch beter is dan de ps3 versie. Aangezien het een topdown shooter is, verwacht er grafisch weinig verschil te zien."

    Ik vond het begin niet zo leuk dat stuk bij die wolfen, je moet dan een paar voorwerpen vinden.
    Daarna vond ik het spel echter alleen maar leuker worden, ja het is geen tomb raider van vroeger maar zeker mooi spel.

    Voor mij niet zo veel spannends vorige maand niks deze maand op me vita niks,ps4 heb ik nog niet. De ps3 heeft misschien wel wat leuks voor mij Brothers A Tale of Two Sons ziet er wel mooi uit.

  11.   
    Moodey's avatar

    miss is dit de tijd dat ik mn psplus trial ga gebruiken 😀