Gamersnet.nl

Gerucht: The Division misschien uitgesteld naar 2015

Het belooft één van de toppers voor de nieuwe generatie consoles te worden: Tom Clancy’s The Division. Helaas beweert een anonieme bron, die werkzaam zou zijn bij de ontwikkelaar Ubisoft Massive, tegenover het Zweedse GameReactor dat het vrijwel uitgesloten is dat The Division in 2014 verschijnt.

Volgens deze bron bij de ontwikkelaar van The Division heeft men de engine voor het spel nu goed aan de praat, maar is men nog nauwelijks begonnen aan het daadwerkelijk ontwikkelen van het spel. Een releasedatum in 2014, zoals Ubisoft nu vermeld, is volgens deze onbekende bron dan ook lachwekkend:

The game engine works well, it is not clear but works well. Actual game development has barely begun, however. The fact that Ubisoft issued a 2014 release date seems laughable if I’ll be completely honest, we will never have time to release The Division this year. This is a big project, we have very far to go …
Hoewel het de vraag is in hoeverre deze anonieme bron serieus te nemen is, zou het een bittere pil zijn voor veel gamers als we Tom Clancy’s The Division pas in 2015 mogen verwachten. Mocht het waarheid blijken, zou het zeker niet de eerste Ubisoft-game zijn die recent met vertraging te kampen heeft. Eerder werden releasedata van Watch_Dogs en The Crew al maanden uitgesteld en werd de ontwikkeling van Rainbow Six: Patriots zelfs helemaal overhoop gegooid.