Gamersnet.nl

Rockstar onthult strategy guides GTA 5

Wanneer jij op reis gaat naar een gigantische stad en je vastberaden bent om elke uithoek verkennen, dan ontkom je er bijna niet aan om een reisgids te kopen. Voor mensen die straks GTA 5 gaan spelen en geen rust hebben voordat ze de game 100 procent hebben voltooid, is de “reisgids” van Brady Games dan ook onmisbaar.

Rockstar Games heeft zojuist twee strategiegidsen onthuld voor Grand Theft Auto 5. De eerste, die een adviesprijs van 17,49 euro zal meekrijgen, telt 400 pagina’s en vertelt je alles wat je moet weten over de game. Het boek bevat kaarten die je gedetailleerd uitleggen hoe je elke missie kunt voltooien, uitgebreide beschrijvingen van wat er zoal te doen is buiten de missies en plattegronden die elke vierkante centimeter van Los Santos en Blaine County in kaart brengen.

Voor de echte fans is er de Limited Edition-variant, met een prijsje van 20,99 euro. Dit hardcover-boek is 432 pagina’s dik en huisvest niet alleen alles wat de normale editie ook bevat, maar ook een reeks prachtige illustraties. Bovendien ontvangt iedereen die de Limited Edition pre-ordert een exclusieve lithograph.

De strategiegidsen zijn nu te pre-orderen en verschijnen op 17 september, gelijktijdig met GTA 5.