Gamersnet.nl

Michael Pachter: Next-gen Xbox zal van de PlayStation 4 winnen

De analist met de grootste mond in de game-industrie heeft weer van zich laten horen. Volgens Michael Pachter, ons allen bekend als een schreeuwlelijk die maar weinig keren daadwerkelijk een juiste voorspelling doet, heeft ditmaal een zegje gedaan over de console-oorlog die tussen de volgende generatie gevoerd zal worden.

Volgens Pachter wint de nieuwe Xbox, die naar verwachting volgende maand aangekondigd (en onthuld) zal worden door Microsoft, namelijk van de PlayStation 4. Volgens de analist zal dit ten groten delen komen door de TV tuner en Skype die “killer apps” zijn, zo liet hij vorige week weten tijdens een presentatie op een conferentie. Pachter stelt echter dat de PlayStation 4 echter zeker niet zal tegenvallen, dankzij Gaikai en exclusieve content. Desondanks blijft Sony in het voetspoor lopen van Microsoft, die ongeremd aan de top zal komen te staan, aldus Pachter.

Wat denk jij, heeft Pachter het ditmaal wel bij het rechte end en zal Microsoft’s nieuwe Xbox inderdaad de slag winnen van de PS4?