Gamersnet.nl

Sony: Gran Turismo 6 komt dit jaar nog naar de PlayStation 3

Michael Denny, studiobaas bij Sony Worldwide Studios heeft een nogal gewaagde uitspraak gedaan. Volgens Denny is de volgende Gran Turismo sneller in aantocht dan velen denken. In een interview gaf hij aan dat de PlayStation 3 nog een lang leven voor zich heeft, ondanks de aantocht van de PlayStation 4. Daarbij zijn er ook nog veel mooie PlayStation 3-titels onderweg:

Look at the games coming out on the PlayStation 3 like The Last of Us, Beyond: Two Souls, GT6, and then on the third-party side of things another fantastic Assassin’s Creed, GTA
Uit de rest van het interview zou blijken dat Denny het over games heeft die binnen een jaar gaan verschijnen, wat verrassend snel zou zijn voor Gran Turismo 6. De racegame zou naar verwachting een PlayStation 4-game worden, maar blijkbaar wordt de PS3 niet meteen overgeslagen.

Gran Turismo 6 is overigens formeel nog niet aangekondigd, al zou Polyphony Digital vele jaren werken aan de game. Het is te hopen dat de ontwikkeling en planning wat vlotter verloopt dan bij voorganger Gran Turismo 5.