Gamersnet.nl

Uncharted: Fight for Fortune komt begin december naar PlayStation Vita

Onlangs werd al bekend dat Uncharted: Fight for Fortune een cardgame voor de PlayStation Vita zou worden. Nu is er op de PlayStation Blog meer informatie over het spel gegeven door Chris Reese, co-director bij Sony Bend, de ontwikkelaar van Uncharted: Golden Abyss.

De basis van het spel bestaat uit creëren van een groep factie-kaarten (helden, slechteriken of huurlingen). Met deze kaarten moet je logischerwijs de tegenstander verslaan door zijn levensniveau naar nul te brengen. Aan iedere factie-kaart kan een resource en fortune-kaart gekoppeld worden waarmee je de stats kunt verbeteren en de kaarten speciale mogelijkheden kunt geven.

Tegelijkertijd met de release van Uncharted: Fight for Fortune zal er ook een patch verschijnen voor Uncharted: Golden Abyss. Deze update maakt het mogelijk om de artefacten die je in Golden Abyss hebt gevonden te gebruiken in Fight for Fortune.

Uncharted: Fight for Fortune zal begin december in Europa uitkomen, de prijs is vooralsnog onbekend. In Noord-Amerika komt het spel op 4 december uit en zal het 4,99 dollar kosten.