Gamersnet.nl

GamersNET RADIO E3: de tweede dag

De tweede dag van de E3 is vandaag geweest en dat is de eerste dag vol afspraken voor Peter en Tom. En de heren hebben een appeltje te schillen met elkaar, want Peter heeft zich gisteren niet al te positief uitgelaten over de nieuwe Tomb Raider. Met boze bezoekers en een verongelijkte Tom gaat de strijd vandaag verder, want laat het nou net Tom zijn die de game vandaag gecheckt heeft.

Een andere discussie ontstaat over de Wii U, waarin dit keer juist Peter veel positiever is dan Tom. Is Nintendo gedoemd te mislukken met zijn nieuwe console. Gezien de persconferentie zijn ook daar de meningen over verdeeld.

Naast verdeelde meningen hebben de heren ook twee favorieten gecheckt. Tom is aan de slag gegaan met Fable: The Journey en Peter heeft zijn game van de show, Watch_Dogs, van dichtbij mogen bekijken. Kortom, discussies, ruzies en lekkere verhalen in deze tweede aflevering vanuit Los Angeles!

Heb je zelf vragen, over de E3 bijvoorbeeld, vergeet niet te mailen via radio@gamersnet.nl, of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @TomKauwenberg

[radio]Luister hier naar aflevering 121 van GamersNET RADIO[/radio]