Gamersnet.nl

Insider Rockstar lekt informatie over GTA V en de opvolger van Red Dead Redemption

Over GTA V is nog weinig informatie vrijgegeven, maar een insider bij Rockstar heeft al wel details naar buiten gebracht over deze game. Ook over een mogelijke opvolger van Red Dead Redemption wist hij het een en ander te vertellen. Deze zal volgens de insider Red Dead Rebellion gaan heten, maar dat is ook alles wat hij wilde vertellen.

Volgens de insider is GTA V al sinds 2008 in ontwikkeling. De game speelt zich af in een stad genaamd Los Santos, die onderverdeeld is in drie provincies genaamd ‘Greater Los Santos’, ‘Los Puerta’ en ‘The Greater Naranja Area’. Er zullen pawnshops aanwezig zijn, waar je gemakkelijk aan geld kunt komen door leningen te verstrekken en ook drugs zullen dit keer een grotere rol gaan spelen.

Daarnaast wist de insider te melden dat Grand Theft Auto V meerdere eindes zal kennen, afhankelijk van je keuzes. Natuurlijk zijn dit geruchten die met een korreltje zout genomen moeten worden, maar alle nieuwe informatie omtrent Rockstar-titels is welkom. Hopelijk komt Rockstar snel met officieel nieuws omtrent Grand Theft Auto V en een mogelijke opvolger van Red Dead Redemption.