Insider Rockstar lekt informatie over GTA V en de opvolger van Red Dead Redemption

Over GTA V is nog weinig informatie vrijgegeven, maar een insider bij Rockstar heeft al wel details naar buiten gebracht over deze game. Ook over een mogelijke opvolger van Red Dead Redemption wist hij het een en ander te vertellen. Deze zal volgens de insider Red Dead Rebellion gaan heten, maar dat is ook alles wat hij wilde vertellen.

Volgens de insider is GTA V al sinds 2008 in ontwikkeling. De game speelt zich af in een stad genaamd Los Santos, die onderverdeeld is in drie provincies genaamd ‘Greater Los Santos’, ‘Los Puerta’ en ‘The Greater Naranja Area’. Er zullen pawnshops aanwezig zijn, waar je gemakkelijk aan geld kunt komen door leningen te verstrekken en ook drugs zullen dit keer een grotere rol gaan spelen.

Daarnaast wist de insider te melden dat Grand Theft Auto V meerdere eindes zal kennen, afhankelijk van je keuzes. Natuurlijk zijn dit geruchten die met een korreltje zout genomen moeten worden, maar alle nieuwe informatie omtrent Rockstar-titels is welkom. Hopelijk komt Rockstar snel met officieel nieuws omtrent Grand Theft Auto V en een mogelijke opvolger van Red Dead Redemption.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  2008 dat is al een lange tijd geleden zeg!
  Dan moet de game toch wel bijna af zijn toch ??

 2.   
  gatemaster64's avatar

  als red dead rebelion dan maar wel voor de pc komt!!

  vond het heel erg jamer dat ze red dead redemption niet voor de pc hadden uitgebracht

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Hopen dat er snel release van GTA komt, zin an. Leningen en drugs, best tof om daar geld mee te verdienen.

 4.   
  Danielle.k's avatar

  Wat levert Rockstar toch altijd mooie games, ik vind het altijd erg leuk om nieuws te lezen over Rockstar games.
  De info wat betreft de opvolger van Red Dead Redemption had ik een maand geleden al ergens gelezen dus dat is niet echt recent nieuws maar blijft natuurlijk erg leuk om het opnieuw te lezen en hopelijk gauw wat meer info erover zoals een trailer of zelfs een echte bevestiging.

  Zulke opvolgers zijn natuurlijk te verwachten zeker als de vorige delen genoeg geld opleveren dan maken ze volgens mij sneller een vervolg, gelukkig zijn de vervolgen die Rockstar aflevert nooit een afgerafeld product.

 5.   
  Ika Q's avatar

  Red Dead Redemption is 1 van de beste games die ik heb gespeeld. Van mij mogen ze het zo lang in productie houden, des te meer kwaliteit erin word gestopt.

 6.   
  Hitman047's avatar

  Drugs?! Zou het briljante cash-systeem uit GTA: Chinatown Wars terugkeren?

 7.   
  G_Dragon16's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "2008 dat is al een lange tijd geleden zeg!
  Dan moet de game toch wel bijna af zijn toch ??"

  Denk wel dat die bijna af is, opzich maakt me het niet uit. Rockstar levert altijd super games, ze maken niet van vorige deel een nieuwe met upgrades + zelfde enigine. Zijn er nog maar weinig die dit doen, rockstar zal altijd de no 1 game maker blijven als ze zo doorgaan !

 8.   
  ms13694's avatar

  Ik hoop nog altijd op een pc release van RDR

 9.   
  Majo's avatar

  Naar een vervolg op Red Dead Redemption kijk ik heel erg uit, maar ik vind het jammer dat er nog steeds zo weinig nieuws is over een vervolg op Bully, een game die ik ook helemaal plat heb gespeeld.

 10.   
  Leon 2.0's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Drugs?! Zou het briljante cash-systeem uit GTA: Chinatown Wars terugkeren? "

  Dat systeem was inderdaad erg leuk. Slim drugs inkopen in bepaalde plekken, om ze vervolgens voor veel meer ergens anders te verkopen. ๐Ÿ™‚

 11.   
  darkclown's avatar

  Nice, een nieuwe Red Dead Redemption!

 12.   
  GamerJaime's avatar

  Over Red Dead Rebellion verwacht ik voorlopig nog niets aangezien deze werknemer ook alleen maar bekend is met de naam en verder niets ga ik ervan uit dat deze game nog in de kinderschoenen staat en er pas meer info over komt na GTA V. Er zal omtrent GTA V wel binnenkort meer info naar buiten komen aangezien dit de volgende Rockstar game is,Max Payne komt over iets meer dan een week uit dus ik ben zeer benieuwd wanneer er nieuwe GTA info komt. Ik gok een week voor de E3.

 13.   
  ps3 gek's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "2008 dat is al een lange tijd geleden zeg!
  Dan moet de game toch wel bijna af zijn toch ??"

  Dan moet de game wel geweldig zijn! ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat het gerucht, dat de map groter is dan welke rockstar game dan ook, waar is. Ik kan niet wachten op een nieuwe trailer en natuurlijk een releasedatum!

 14.   
  RocknRolf's avatar

  Zin in GTA5!!!
  Ik hoop dat het gerucht over Red Dead waar is.
  Blijft voor het beste spel wat ik ooit heb gespeeld!
  Ik ben normaal helemaal niet zo erg van het wilde westen, maar het werd in deze game zo ontzettend goed weergegeven dat je er ook echt in zat! Die gitaarriedeltjes als je door de woestijn aan het paardrijden was…episch!

 15.   
  Rijstekorrel's avatar

  Nice nieuwe RDR zo te lezen en wat meer info over GTA V nu nog release date ๐Ÿ˜€

 16.   
  nunen007's avatar

  Ik hoop dat de opvolger van red dead redemption komt. Ik heb RDR altijd al een leuk spel gevonden. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 17.   
  DutchmanDevil's avatar

  Een opvolger van Red Dead Redemption zou geweldig zijn, want dat is toch een van de beste games die ik gespeeld heb :D. Dat ze lang met GTA bezig zijn lijkt me alleen maar beter voor de diepgang van het spel, maar dat zullen we moeten afwachten ๐Ÿ˜›

 18.   
  ShadyXL's avatar

  Dus GTA V is al 4 jaar in ontwikkeling ๐Ÿ˜ฎ Dan hoop ik voor ze dat ze de PC versie goed hebben geport. (of geport van PC naar console)

 19.   
  Free Roamer's avatar

  Vond Red Dead Revenge toch beter

 20.   
  1998's avatar

  gta v komt dit jaar want rockstar gaat niet voor niets de aankondigen allen we moeten nog op details.

 21.   
  1998's avatar

  gta v komt dit jaar want rockstar gaat niet voor niets de game aankondigen alleen we moeten nog op details wachten.

 22.   
  Fatal1ty's avatar

  Hopelijk komt RDR op PC.