Gamersnet.nl

Online pass nodig voor 7 singleplayer-missies van Kingdoms of Amalur: Reckoning

Hoewel Kingdoms of Amalur: Reckoning een singleplayer actie-RPG is en geen multiplayer kent, zal er toch sprake zijn van een online pass voor dit spel. Wanneer men de game in de Verenigde Staten koopt, krijgt men er een code bij, de zogeheten online pass, waarmee men in dit geval toegang krijgt tot content voor de singleplayer. Normaliter zijn online passes er om tweedehands kopers ervan te weerhouden de multiplayer te spelen. EA heeft er echter voor gekozen dit systeem nu door te zetten naar de singleplayer.

Zonder de online pass zal je de House of Valor-quest niet kunnen spelen. Deze quest bestaat uit zeven missies voor een factie. Ook het Shepard’s Battle Armour, geïnspireerd op het aankomende Mass Effect 3, is alleen met de online pass te verkrijgen.

Tot op heden is alleen bekend dat dit systeem in de Verenigde Staten geldt, maar vermoedelijk zal het wereldwijd zo zijn. EA heeft echter nog geen commentaar gegeven. Kingdoms of Amalur: Reckoning zal op 9 februari verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.