Gamersnet.nl

Rockstar laat zich voor het eerst uit over GTA V

De eerste bewegende beelden van Grand Theft Auto V zijn er dan eindelijk en het hele internet kan er maar geen genoegen van krijgen. De trailer van GTA V heeft menig gamer in extase doen brengen. Rockstar heeft dan eindelijk ook het een en ander weten te vertellen over het gloednieuwe deel in de fameuze franchise.

Iedereen die bekend is met de serie, zag al wel de contouren van Los Santos, bekend uit San Andreas, terugkeren in de trailer. Dit heeft Rockstar dan ook niet verrassend bevestigd. Tegelijkertijd presenteert de ontwikkelaar GTA V als haar meest ambitieuze en grootste game tot nog toe.

[…] the largest and most ambitious game Rockstar has yet created.
Variatie qua landschap zal bestaan uit bergen, stranden, het platteland en natuurlijk de grote stad. Ook heeft Rockstar laten weten dat het verhaal zich zal focussen rondom de kapitalistische dollar en haar aantrekkingskracht in een fictief, hedendaags zuidelijk Californië.

Het ontbreken van een releasedatum en zelfs platforms in de trailer laten vooralsnog alle ruimte open voor speculatie. Maar dat zal de komende maanden langzaam maar zeker hopelijk steeds duidelijker worden.