Rockstar laat zich voor het eerst uit over GTA V

De eerste bewegende beelden van Grand Theft Auto V zijn er dan eindelijk en het hele internet kan er maar geen genoegen van krijgen. De trailer van GTA V heeft menig gamer in extase doen brengen. Rockstar heeft dan eindelijk ook het een en ander weten te vertellen over het gloednieuwe deel in de fameuze franchise.

Iedereen die bekend is met de serie, zag al wel de contouren van Los Santos, bekend uit San Andreas, terugkeren in de trailer. Dit heeft Rockstar dan ook niet verrassend bevestigd. Tegelijkertijd presenteert de ontwikkelaar GTA V als haar meest ambitieuze en grootste game tot nog toe.

[…] the largest and most ambitious game Rockstar has yet created.
Variatie qua landschap zal bestaan uit bergen, stranden, het platteland en natuurlijk de grote stad. Ook heeft Rockstar laten weten dat het verhaal zich zal focussen rondom de kapitalistische dollar en haar aantrekkingskracht in een fictief, hedendaags zuidelijk Californië.

Het ontbreken van een releasedatum en zelfs platforms in de trailer laten vooralsnog alle ruimte open voor speculatie. Maar dat zal de komende maanden langzaam maar zeker hopelijk steeds duidelijker worden.

 1.   
  DutchmanDevil's avatar

  met het creëren van mooie landschappen heeft rockstar geen problemen, want dat hebben ze al laten zien met Red Dead Redemption

 2.   
  G_Dragon16's avatar

  < 3 dit noemen we games, rockstar is baas :D.. Kan niet wachten om eindelijk na jaar weer een goede game te spelen, dit jaar alleen battlefield 3 en Assassins Creed Revelations. laat Rockstar maar komen volgend jaar, het gaat echt hun jaar worden met Max Payne 3 & Gta v! Wat kan daar nou tegenop :O

 3.   
  DutchFreeze's avatar

  Dat er nog geen datum is is logisch. en eehm eigenlijk dat er nog geen consoles op staan ook wel een beetje. Het is het eerste beeldmateriaal van het spel. En het zal overigensonwaarscheinlijk zijn dat dit een exclusive gaat/zal gaan worden, veel te veel poen wat ze dan mislopen.

 4.   
  Fabianb's avatar

  Gelukkig hebben ze enorme ervaring met hun vorige geweldige games.

  Gaat hem helemaal worden! 😀

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Kennende R* zal de game eerst uitkomen voor XB360 & PS3
  en daarna voor de PC….
  Teminsten als ie dan wel uitkomt voor de PC. 🙄

 6.   
  ms13694's avatar

  Als hij maar niet console-exclusive en of weer maanden later pas naar de pc komt!

 7.   
  gijs8888's avatar

  AAAH dit MOET op de PC komen 😀

 8.   
  Lazar93's avatar

  Ook heeft Rockstar laten weten dat het verhaal zich zal focussen rondom de kapitalistische dollar en haar aantrekkingskracht in een fictief, hedendaags zuidelijk Californië.

  Living the good life? net als vice maar dan in SA Love it

 9.   
  toeter83's avatar

  ”G_Dragon16″ schreef, "< 3 dit noemen we games, rockstar is baas :D.. Kan niet wachten om eindelijk na jaar weer een goede game te spelen, dit jaar alleen battlefield 3 en Assassins Creed Revelations. laat Rockstar maar komen volgend jaar, het gaat echt hun jaar worden met Max Payne 3 & Gta v! Wat kan daar nou tegenop :O"

  UUhhm Skryrim mischien vergeten

 10.   
  Relief's avatar

  Skyrim is niet iedereen zijn smaak.

 11.   
  doodlefay's avatar

  Akkoord dat iedereen een andere smaak heeft, maar je zult niet kunnen ontkennen hoe extreem goed Skyrim zal zijn, of hoe extreem mooi. GTA V zal ook wel alle verwachtingen inlossen. Raar dat mensen dan deze twee games nu al vergelijken eigenlijk.

 12.   
  G_Dragon16's avatar

  ”toeter83″ schreef, "[quote=”G_Dragon16″]< 3 dit noemen we games, rockstar is baas :D.. Kan niet wachten om eindelijk na jaar weer een goede game te spelen, dit jaar alleen battlefield 3 en Assassins Creed Revelations. laat Rockstar maar komen volgend jaar, het gaat echt hun jaar worden met Max Payne 3 & Gta v! Wat kan daar nou tegenop :O"

  UUhhm Skryrim mischien vergeten[/quote]

  Ja idd, het is niet mijn game en zal niet gaan halen. Maar de game is wel dik en goed! :D, die was k dus idd vergeten

 13.   
  PS4owner's avatar

  heb hier zoiezo zin in

  kan niet wachten vond San Andreas tot nu to het beste qua speel gebied met las vegas en los angeles en san francisco

  hoop echt dat hier ook die gebieden weer inzitten 🙂

 14.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb er echt zin in gta gaat echt veel uur in zitten om door te brengen 😀