Gamersnet.nl

Eénnalaatste Gamescom barst uit zijn voegen

Vandaag was de éénnalaatste dag van de Gamescom en Wester, Daniël, Peter, Richard en Tom beleefden een ontzettend drukke dag. Het was zelfs zo druk dat veel gamers niet meer naar binnen mochten. Officieel mag er zo’n 62.000 man in de Koelnmesse, vandaag waren er echter al meer dan 100.000 bezoekers binnen. Buiten de Koelnmesse stonden er ook nog eens rijen dik met gewillige gamers.

De Koelnmesse is één van de grootste beursgebouwen in de wereld, maar het blijkt niet groot genoeg te zijn om alle gameliefhebbers plaats te bieden. Het was zo druk dat verschillende bezoekers flauwvielen van de drukte en warmte. Geen zorgen, onze redacteuren zijn ongedeerd en zonder kleerscheuren weer naar buiten geraakt.

Vorig jaar waren er rijen van zes uur lang op de beursvloer te vinden, vandaag hebben we zelfs rijen van negen uur gespot. Hieronder hebben we nog een mooie foto van alle gamers die niet naar binnen mochten. Kortom, het was een drukke dag en dit voorspelt natuurlijk ook een drukke Gamescom zondag.

[SCREENSHOTS]