Gamersnet.nl

GN Poll: De Wii U…

Het is momenteel rustig aan het GamersNET-front. De E3-drukte zit erop, alle specials en previews staan online, de volgende beurs is nog twee maanden van ons verwijderd en Peter en Michiel zijn begonnen aan hun reeks post-E3 schoonheidsslaapjes, zodat ze er de komende maanden weer helemaal tegenaan kunnen. Maar ook in deze rustige periode hebben we weer een nieuwe GN Poll voor je, die deze week helemaal in het teken staat van Nintendo’s nieuwe krachtpatser.

Maar laten we eerst even terugblikken op de poll van 13 juni. De E3 was toen al een paar dagen afgelopen, wat iedereen toestond een goed beeld te vormen van deze belangrijke beurs. Daarom vroegen we al onze leden wat zij vonden van de E3 2011. En de uitslag is opvallend positief: meer dan de helft van de stemmers vond de E3 goed, terwijl bijna een kwart de beurs zelfs als geweldig bestempelde. Slechts 24% was niet enthousiast, waaronder een kleine groep van 13 mensen die de E3 zelfs slecht vond. Een greep uit jullie reacties:

Fanta$y:

Ik vond het een goede E3. Jammer vond ik wel dat GN technische problemen had met de GN on tours, waardoor we ze pas na de E3 kregen.
En ik was blij toen ze op de ubisoft personcerentie zeiden : HERE IS SOME IN-GAME FOOTAGE FROM TRACKMANIA 2 : CANYON , Wat uiteindelijk gewoon zwaar ge-edit bleek te zijn, ik had gameplay verwacht

Voor de rest vond ik de persconferenties zeker niet saai om naar te kijken.

Phil:
Ik vond het een redelijk normale E3 eigenlijk, geen hele bijzondere aankondigingen. De Wii 2 (WiiU) werd onthuld, maar dat zat er aan te komen. Ook hebben we gameplay van BF3 en MW3 gezien, dat zat er ook aan te komen. Persoonlijk had ik nog gehoopt op een aankondiging (of iets van beelden) van de nieuwe Xbox, maar helaas. Dus al met al een redelijk normale E3.
Alfa Warrior:
Ik vond het maar een matige E3, ik mag hopen dat de gamescom wat meer te bieden zal hebben ook al denk ik dat dit niet het geval zal zijn. Het gene waar ik in teleur gesteld ben is Microsoft en Sony, kom op zeg Kinect en Move 20 spellen voor laten zien en titels voor de gemiddelde gamer slechts een enkele. Nintendo daarin tegen komt dan wel weer aan met een nieuw platform waar ik wel in geïnteresseerd ben, want ik me alleen wel afvraag is of de controller lekker in de hand ligt en of Developers het scherm op de controller wel goed zullen gebruiken.

Ik had het liefst meer spellen gezien die ik interessant zou vinden (HL3?) maar over het algemeen zaten er toch wel een paar interessante spellen tussen.


Nieuwe stelling
Op de afgelopen E3 kondigde Reggie Fils-Aime trots de Wii U aan, Nintendo’s antwoord op de PlayStation 3 en de Xbox 360. De console zal dankzij een krachtige processor fraaie HD-beelden op het scherm weten te toveren en deze spellen kunnen bestuurd worden met een speciale controller die onder andere een camera en een touchscreen heeft. Ook de reeds aangekondigde games zijn niet mis, want met Battlefield 3, Assassin’s Creed: Revelations, FIFA 12 en een nieuwe Super Smash Bros. mogen we zeker niet klagen. Maar wat vind jij van de Wii U? Is het de console van je dromen, of laat het apparaat je koud? Wij zijn benieuwd naar jullie mening en daarom vragen we jullie de volgende zin af te maken:

De Nintendo Wii U…

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-bericht! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.