Gamersnet.nl

De singleplayer details van Call of Duty: Modern Warfare 3

Natuurlijk kunnen we in Call of Duty: Modern Warfare 3 weer met een mooie singleplayer aan de gang. Kotaku heeft via een lek veel details over het spel in handen gekregen en over de meest belangrijke details hebben we hier voor jullie een overzicht gemaakt. Let wel op want dit nieuwtje zal spoilers bevatten.

Modern Warfare 3 zal vlak na de cliffhanger van zijn voorganger, Call of Duty: Modern Warfare 2, beginnen. Het Amerikaanse leger heeft het moeilijk om een zware aanval van Rusland tegen te houden en een grootschalige oorlog kan niet meer worden ontweken. Spelers zullen over de hele wereld met verschillende karakters het slagveld betreden. Bekende gezichten uit de vorige games komen voorbij, maar ook enkele nieuwe. We zullen onder andere met een Russische geheim agent, een Britse soldaat, een tank kanonnier en een AC-130 schutter aan de slag moeten gaan. Ook twee Amerikaanse soldaten, genaamd “Frost” en “Sandman”, passeren de revue.

In totaal zal de singleplayer uit 15 missies bestaan. Deze missies vertellen het complexe verhaal in korte en behapbare stukjes. Spelers zullen vaak van karakter wisselen, maar ook de omgevingen schieten voorbij. Te voet of in een voertuig, zoals tanks en vliegtuigen, kom je in situaties terecht waar de kogels je letterlijk om de oren vliegen, maar Call of Duty kennende zullen er ook enkele kleine rustmomenten zijn. Hieronder vind je een lijst me alle locaties die we in het spel zullen bezoeken.

Via het lek zijn ook gedetailleerde beschrijvingen van de missies van Modern Warfare 3 in handen van de pers gekomen. In dit artikel bespreekt Kotaku wat er allemaal in het spel gaat gebeuren. We raden jullie aan dit niet te lezen, want dat zal het daadwerkelijk spelen van de game er niet leuker op maken. Ten slotte wordt er in het lek ook gerefereerd naar SEAL Team Six, het speciale Amerikaanse team dat eerde deze maand Osama Bin Laden wist te doden, maar het is niet zeker welke rol dit team in Modern Warfare 3 gaat spelen. Misschien krijgen we wel een level waarin we zelf achter Osama aan kunnen gaan? Net zo controversieel als het luchthaven level uit Modern Warfare 2.

Klinkt jullie dit goed in oren en hebben jullie zin in de singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3?