Gamersnet.nl

Killzone 3 Steel Rain Map Pack krijgt prijs en datum

Nederland staat bekend om de kaas, klompen en… Killzone. Een van Sony’s belangrijkste franchises wordt volledig hier in Holland ontwikkeld en dat is iets waar wij als gamers toch stiekem wel erg trots op zijn. Maar Nederlanders staan er ook om bekend ontzettend gierig te zijn, dus zou Guerrilla daarom een hele hoge prijs voor de Killzone 3 DLC gaan vragen? Nee, zo blijkt, want de aankomende downloadable content voor Killzone 3, het Steel Rain Map Pack, zal voor slechts $4,99 beschikbaar worden gesteld (een Europrijs is nog niet bekend). Het pakket komt morgen in Amerika uit, dus de kans is groot dat Europeanen vanaf woensdag van de DLC kunnen genieten. Het Steel Rain Map Pack bevat de volgende twee maps:

JUNKYARD
Gametype: Guerrilla Warfare (16 spelers)
Beschijving: de vuilnisbelt van Helghan is voor sommigen een woestenij, maar voor anderen het perfecte toevluchtsoord. In de centrale afvalverwerkingsinstallatie van Helghan strijden de ISA en Helghast tegen elkaar in een poging een nieuwe opslagplaats voor hun voertuigen en wapens te bemachtigen. Via jetpacks kun je gemakkelijk hoger gelegen gronden bereiken, terwijl de gigantische Exoskeletons de strijd op de begane grond gemakkelijk een andere wending kunnen geven.

STAHL ARMS
Gametype: Warzone (24 spelers)
Beschrijving: omdat de Helghast allerlei experimenten op mensen uitvoeren, opent de ISA de aanval op de beruchte Stahl Arms onderzoeksfaciliteit. Op deze manier hopen ze gevangen ISA soldaten te bevrijden. De Helghast zullen er echter alles aan doen om hier een stokje voor te steken, zelfs al moeten ze daarvoor de gevangenen doden die ze eigenlijk nodig hebben voor hun onderzoek.