Gamersnet.nl

Fallout: New Vegas krijgt in december DLC met de naam Dead Money

De eerste downloadable content van Fallout: New Vegas heeft een releasedatum gekregen. Het zal de naam Dead Money gebruiken en het is al vanaf 21 december te downloaden op Xbox LIVE voor 800 Microsoft Points. Bethesda liet weten:

We’re pleased to give fans a chance to expand their experience in Fallout: New Vegas this December with Dead Money. The release of Dead Money illustrates our commitment to creating entertaining add-on content for players to enjoy in already massive games like Fallout: New Vegas.
In Dead Money is er een deal volledige verkeerd gelopen en moet je samen met drie andere gevangenen zien te ontsnappen om vervolgens de verloren schat van het Sierra Made Casino te bemachtigen. Er zullen dus nieuwe terreinen worden toegevoegd, waar natuurlijk ook nieuwe vijanden in zullen verschijnen.

Wanneer Dead Money zal verschijnen voor de PlayStation 3 en PC is nog niet bekend. Het is ook niet de eerste keer dat downloadable content van een grote titel eerst een paar maanden exclusief voor de Xbox 360 te verkrijgen is en ook Sony probeert de laatste tijd dit soort deals binnen te halen.