Fallout: New Vegas krijgt in december DLC met de naam Dead Money

De eerste downloadable content van Fallout: New Vegas heeft een releasedatum gekregen. Het zal de naam Dead Money gebruiken en het is al vanaf 21 december te downloaden op Xbox LIVE voor 800 Microsoft Points. Bethesda liet weten:

We’re pleased to give fans a chance to expand their experience in Fallout: New Vegas this December with Dead Money. The release of Dead Money illustrates our commitment to creating entertaining add-on content for players to enjoy in already massive games like Fallout: New Vegas.
In Dead Money is er een deal volledige verkeerd gelopen en moet je samen met drie andere gevangenen zien te ontsnappen om vervolgens de verloren schat van het Sierra Made Casino te bemachtigen. Er zullen dus nieuwe terreinen worden toegevoegd, waar natuurlijk ook nieuwe vijanden in zullen verschijnen.

Wanneer Dead Money zal verschijnen voor de PlayStation 3 en PC is nog niet bekend. Het is ook niet de eerste keer dat downloadable content van een grote titel eerst een paar maanden exclusief voor de Xbox 360 te verkrijgen is en ook Sony probeert de laatste tijd dit soort deals binnen te halen.

 1.   
  rubenat's avatar

  lijkt me een leuke dlc

 2.   
  coolsharpei's avatar

  gaat dat verder op je savegame of moet je opnieuw beginnenn>

 3.   
  MaTriX's avatar

  Als je het spel (verhaal) uitgespeeld heb kan je door blijven spelen dus zodra de DLC er is kan je gewoon doorgaan.

 4.   
  Tadao's avatar

  coolsharpei schreef, "gaat dat verder op je savegame of moet je opnieuw beginnenn>"

  altijd als je bij een bethesda game iets download aan DLC gaat het er gewoon in als je weer speeld, maar als je het dan verwijderd (de DLC), dan moet je het her-installeren voordat je verder kan op de savegame met DLC erin

 5.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ik zit eigenlijk meer te wachten op een verhoging van de levelcap. Het zou ook mooi zijn als je 3 keer zoveel XP nodig hebt om te levelen, want het gaat nu veel te snel en te makkelijk. Dlc is ook leuk natuurlijk.

 6.   
  LuukiV's avatar

  Ik hoop idd dat ze die f#cking lvlcap er af halen … Maar dat zal wel weer 1 of andere natte droom worden ofzow… Wel awesome die dlc. Ik hoop dat ze er meer en betere maken als in 3

 7.   
  cool ice's avatar

  zucht..net uit en alweer DLC.. als je dat allemaal koopt geef je bakken geld uit aan 1 game. als ze dat er nou meteen in stoppen.. ๐Ÿ™ of de DLC moet gratis worden.

 8.   
  spychohead's avatar

  heb fallout vegas nog niet eens uitgespeeld ๐Ÿ™ .
  en dan heb ik cod bo ook nog liggen.en dus straks de dlc van fallout vegas ook nog.er komt gewoon teveel uit zou beter zijn als ze het wat meer verspreiden. ๐Ÿ˜‰

 9.   
  Carcass's avatar

  ”Black13″ schreef, "zucht..net uit en alweer DLC.. als je dat allemaal koopt geef je bakken geld uit aan 1 game. als ze dat er nou meteen in stoppen.. ๐Ÿ™ of de DLC moet gratis worden. "

  das makkelijk zeggen..

  De dlcs van fallout zijn dusdanig groot en er zal dusdanig werk inzitten dat er geld voor vragen wel enigszins terecht is.

  Jammere alleen is dat idd het levelen te rap gaat bij fall out.. De main quest word hierdoor al te makkelijk en tegen die tijd dat de dlcs uitkomen is de uitdaging al helemaal weg. Hierdoor weet ik nog niet of het kopen van de dlcs het mij wel waard is.. Van 3 heb ik er ook maar 1 uitgespeeld terwijl ik er 4 had aangeschaft..

 10.   
  Kpyne's avatar

  D: I wanna plae too… Dit verhaal lijkt me echt geweldig.

 11.   
  reflex166's avatar

  lijkt me wel een leuk spel maar speel toch liever Black ops