Gamersnet.nl

GamersNET Poll: Tweedehands games kopen…

Met de Gamescom en E3 achter de rug vroegen wij ons bij de vorige poll af of jullie het er voor over hebben om voor een game lang in de rij te staan. Er waren nog heel wat mensen zo gek om dit te doen, want 15% van de stemmers gaf aan hier geen probleem me te hebben. Een andere 26% wou ook best in de rij staan, maar dan niet langer dan één uur. Het grootste deel, namelijk 46% van de stemmers, gaf aan niet in een lange rij te willen staan om een game te checken. Ze zien de game vanzelf wel een keer. Helaas heeft de laatste 13% van de stemmers de ernstige allergie waardoor ze niet in de rij kunnen staan. Heel vervelende natuurlijk.

Ariose: Zolang er beweging zichtbaar is in de rij en het doel in zicht is vind ik het prima. Is dat niet het geval, dan sla ik die game wel over, wat op de Gamescom redelijk vaak gebeurde.

GreyWolf: Als er wat boothbabes te bezichtigen zijn tijdens het wachten, wil ik best in een rij staan hoor.

Dude…: Dat is toch geen moeilijke keus. Voor je echte favoriete games heb je dat toch wel over. Ik zou aardig wat uurtjes in de rij willen staan om Assassin’s Creed: Brotherhood te spelen of Medal of Honor te zien.


Met de nieuwe poll vragen we aan jullie of je wel eens tweedehands games koopt. Doe je dit vaak of juist helemaal nooit? Laat jouw mening weten door op de poll te stemmen en/of hieronder een bericht achter te laten. Misschien zie je jouw bericht bij de volgende uitslag wel terug.