Gamersnet.nl

Nieuwe poll: Kun je via het spelen van een demo inschatten of een game goed is?

Het is weer hoog tijd voor een nieuwe poll, maar zoals altijd bekijken we eerst de resultaten van de vorige poll. We vroegen ons namelijk af wat je van de kwaliteit van filmgames vond. Maar liefst 65% van de stemmers gaf aan dat er heel wat slechte filmgames op de markt zijn, maar er af en toe een goede uitschieter uitgegeven wordt. Een ander deel van de gebruikers vond dat filmgames altijd al slecht geweest zijn en dit nog steeds het geval is, want 15% van de stemmers koos voor dit antwoord. Door 7% van de stemmers werd er een positiever antwoord gekozen, want zei gaven aan dat het steeds beter met de kwaliteit van filmgames gaat. Er ging ook nog eens 4% van de stemmen naar het antwoord dat filmgames over het algemeen leuk zijn. Ten slotte gaf 9% van de stemmers aan helemaal geen filmgames te spelen.

Met de nieuwe poll slaan we een hele andere weg in, want we vragen ons dit keer af of je via het spelen van een demo in kan schatten of een game goed is. Je kunt natuurlijk vinden dat je inderdaad games via een demo goed kan uittesten, maar je kunt ook aangeven dat demo´s een verkeerd beeld van een game geven. Je kunt ook voor het antwoord kiezen dat sommige demo´s een goed beeld van een game geven, maar andere demo´s juist weer veel te kort zijn om genoeg van het spel te laten zien. Ten slotte is er nog het antwoord dat je geen demo´s speelt, maar via andere manieren er achter komt of een game goed is.

Schrijf hieronder gerust een berichtje met jouw voorkeur, want we zullen volgende keer de resultaten uitbreiden met enkele interessante antwoorden die jullie achter gelaten hebben. Vergeet natuurlijk ook niet om even je stem uit te brengen en als je hier mee klaar bent kun je meteen een blik op onze eigen demo pagina werpen.